سبد خرید

آب بند کننده درز کاشی پومکس Izoderzer

آب بند کننده درز کاشی پومکس Izoderzer

آب بند کننده درز کاشی پومکس IZO-DERZER TS 235 ،مایع آب بند کننده درز کاشی و سرامیک مواد مهندسی تیوا نماینده پوکس ترکیه در بسته های ۲۰ کیلویی ،ضد رطوبت و واترپروف کننده کلیه بندکشی ها

توضیحات

آببند کننده درزسطوح کاشی وسرامیک IZODERZER

 

آببند کننده درزسطوح کاشی وسرامیک IZODERZER، مایع آببند کننده درز کاشی و سرامیکپومکس در بسته  بندیهای ۱ لیتری تولید می شود.آببند درز کاشی ایزودرزر. کاربرد آببند کننده درزسطوح کاشی وسرامیک : عایق نما . ضد رطوبت و واترپروف کننده کلیه بندکشی ها . بهترین عایق برای درز کاشی و سرامیک مانند سرویس ها.حمام ها ، استخرآببند کننده درز کاشی پومکس TS 235 ایزودرزر ترکیبی است تک جزئی.حاصل از مواد معدنی و رزین های پلیمری که پس از اجرای کاشی کاری بر روی بندهای ایجاد شده کشیده می شود. علاوه بر پر نمودن، بندها را ضدآب نیز می نماید و رطوبت و آب به هیچ وجهی پس از خشک شدن از آن عبور نمی کند.

مشخصات فنی آببند کننده کاشی وسرامیک IZODERZER

 

در صورت تمایل می توانید از محلول ایزودرزر برای آببندی بهتر استفاده نمایید. IZODERZER ترکیبی است تک جزئی حاصل از مواد معدنی و رزین های پلیمری. که پس از اجرای کاشی کاری بر روی بندهای ایجاد شده کشیده می شود.جهت آببندی، علاوه بر پر نمودن، بندها را ضدآب وعایقبندی می نماید. رطوبت و آب به هیچ وجه پس از خشک شدن از آن عبور نمی کند. برای 25 متر مربع سطح کاشی کاری یا سرامیک شده . به پهنای 1 تا 6  میلیمتر، یک لیتر ایزودرزر مورد نیاز است. IZODERZER را با یک قلم مو روی سطح بندکشی شده بکشید.

میزان مصرف IZODERZER ایزودرزر پومکس

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “آب بند کننده درز کاشی پومکس Izoderzer”

محصولات مرتبط

شرکت مواد مهندسی تیوا با سابقه ای نزدیک به یک دهه فعالیت خود را در زمینه تولید مواد شیمیایی ساختمان آغاز کرده و با نام ” لیموفیکس” پومکس “روانه بازار نموده است. برند لیموفیکس با استاندارد ایران و برند پومکس تحت لیسانس POMEX ترکیه می باشند. تیم کمپانی تیوا شیمی جهت ارتقاع تولیدات ملی و ارسال آن به کشورهای همسایه همواره در حال تلاش و پیشرفت به جلو می باشد.

ارتباط با ما

تمامی حقوق متعلق به تیواشیمی است