چسب کاشی و سرامیک

کاشی و سرامیک از جمله مصالح ساختمانی به حساب می‌آیند که استفاده از آن‌ها در سرویس بهداشتی، آشپزخانه و… ضرورت دارد. چون کاشی‌ و سرامیک تاثیر زیادی در بهداشت ساختمان دارند و یک نوع عایق رطوبتی هم به شمار می‌روند. برای نصب و اجرای کاشی و سرامیک بر روی سطوح مورد‌نیاز،  باید از یک‌ نوع ماده خاص به نام چسب کاشی و سرامیک استفاده شود. شرکت مواد مهندسی تیوا که در زمینه تولید مواد شیمیایی ساختمان فعالیت دارد، انواع چسب کاشی و سرامیک پودری و خمیری را تولید می‌کند. چسب کاشی و سرامیک این شرکت تحت عنوان چسب کاشی و سرامیک پومکس POMEX و چسب کاشی و سرامیک لیموفیکس LIMOFIX در بازار عرضه می‌شوند.

فهرست مطالب

چسب کاشی و سرامیک چیست؟

چسب کاشی و سرامیک که در دو نوع چسب کاشی پودری و چسب کاشی خمیری موجود است، یکی از انواع چسب‌های ساختمانی و صنعتی به شمار می‌رود. کاربرد اصلی این مدل چسب، نصب یا چسباندن کاشی و سرامیک به دیوار یا کف است. به بیان دیگر می‌توان گفت که چسب کاشی و سرامیک، یک نوع ملات مخصوص برای نصب کاشی و سرامیک بوده یا ماده‌ای است که باعث چسبیدن کاشی و سرامیک به سطح مورد نظر می‌گردد.

اجزا تشکیل دهنده این ماده ساختمانی موادی مثل پلیمرها، رزین‌ها، تقویت کننده‌های چسب و مواد پرکننده هستند. به همین دلیل چسب کاشی و سرامیک، چسبندگی بالایی دارد و با زیر ساخت‌های مختلف سازگار است.

انواع چسب کاشی و سرامیک

 چسب کاشی و سرامیک از لحاظ ماهیت فیزیکی در دو نوع زیر وجود دارد:

  • چسب کاشی پودری : چسب کاشی پودری همانطور که از نام آن مشخص است حالت پودری دارد. این نوع چسب بر پایه سیمان تولید می‌شود و هنگام مصرف باید با آب مخلوط شود تا حالت چسبندگی پیدا کند و بتوان از آن استفاده کرد.
  • چسب کاشی خمیری : چسب کاشی خمیری به حالت خمیری بوده و بر پایه پایه رزین امولسیونی (پایه آب) است. برای مصرف این مدل چسب نیازی نیست که آن را با ماده دیگری کرد و در واقع چسب آماده مصرف است.

البته نا‌گفته نماند که چسب کاشی سرامیک علاوه‌بر ماهیت فیزیکی بر اساس ویژگی‌ها و خواصی که دارند به انواع مختلفی تقسیم بندی می‌شوند:

 

  • چسب کاشی ضد آب : در برابر آب و رطوبت مقاومت بالایی دارد.
  • چسب کاشی خمیری پرسلانی : مخصوص کاشی‌ها و سرامیک‌های پرسلان است.
  • چسب کاشی ضد اسید : در برابر مواد خورنده و اسیدی آسیب نمی‌بیند و مقاوم است.
  • چسب کاشی دوجزئی : از ترکیب یک جزء پودری و یک جزء مایع (رزین) تولید می‌شود.
  • چسب کاشی برای حمام : برای نصب کاشی در محیط‌های مرطوب مانند حمام مناسب است.

شرکت تیوا شیمی که تولید کننده انواع مواد شیمیایی ساختمان است انواع چسب کاشی و سرامیک مانند چسب کاشی پودری، چسب کاشی خمیری، چسب کاشی ضد اسید، چسب کاشی مرسلان، چسب کاشی دوجزئی و… را با بهترین مواد اولیه و بالاترین کیفیت تولید می‌نماید.

کاربرد چسب کاشی و سرامیک

کاربرد اصلی چسب کاشی و سرامیک نصب کاشی یا سرامیک بر روی سطوح مختلف مانند دیوارهای بتنی، گچی، سنگی، گچی، چوبی، آجری و سیمانی است. همچنین از این ماده می‌توان برای چسباندن کاشی و سرامیک روی انواع قطعات پیش ساخته یا سطوحی که قبلا کاشی‌کاری شده‌اند هم استفاده کرد.

تعمیر و بازسازی ساختمان و نصب انواع قطعات پلی استایرن فشرده (یونولیت) از دیگر کاربردهای چسب و کاشی و سرامیک به شمار می‌رود. چون با استفاده از این نوع چسب، نیازی به حمل و نقل مصالح ساختمانی مانند ماسه و سیمان نیست.

به طور کلی می‌توان گفت که چسب کاشی و سرامیک جایگزین مصالح ساختمانی قدیمی مانند ماسه سیمان و دوغاب است. چون این ماده، در برابر آب و رطوبت مقاومت بالایی دارد و یک نوع عایق رطوبتی به شمار می‌رود. همچنین استفاده از آن بسیار راحت بوده و پیچیدگی خاصی ندارد.

مزایا استفاده از چسب کاشی و سرامیک

در حال حاضر به جای دوغاب یا ترکیب ماسه سیمان از چسب کاشی و سرامیک برای نصب کاشی و سرامیک استفاده می‌شود زیرا استفاده از این ماده مزایای زیر را در پی خواهد داشت:

چسبندگی قوی

 مواد افزودنی و چسبنده‌های به کار برده شده در چسب کاشی باعث شده تا این ماده، چسبندگی قدرتمندی داشته باشد. به بیان دیگر می‌توان گفت که قدرت چسبندگی چسب کاشی ۴ الی ۶ برابر بیشتر از ملات ماسه سیمان است.

کمک به کیفیت کاشی کاری

 چسب کاشی معمولا به سرعت خشک یا سفت نمی‌شود و کاشی‌کار فرصت کافی برای قرار دادن یا حتی جابجا کردن کاشی‌ها دارد. در نتیجه کیفیت کاشی کاری که با چسب انجام شده، بهتر از کاشی‌کاری با دوغاب یا سیمان معمولی است.

مقاومت بالا در برابر عوامل مختلف

چسب کاشی به دلیل داشتن برخی از مواد شیمیایی، در برابر آب، رطوبت، گرما، مواد خورنده و اسیدی مقاومت خوبی دارد. در واقع چسب می‌توان گفت که قدرت چسبندگی چسب کاشی در برابر رطوبت یا مواد اسیدی از بین نمی‌رود.

سرعت بالای اجرا

آماده کردن ملات ماسه سیمان یک کار زمان‌بر است اما چسب‌ کاشی نیازی به آماده سازی ندارد. چون چسب کاشی خمیری به صورت آماده یا قابل مصرف در دسترس است و چسب کاشی پودری هم تنها با افزودن آب قابل مصرف می‌شود. همین موضوع باعث شده تا کاشی کاری با چسب کاشی با سرعت بیشتری انجام شود.

کاهش بار مرده طبقات  یا کف سازی

بار مرده‌ای که چسب کاشی به سازه منتقل می‌کند ۵ الی ۶ کیلوگرم در هر متر مربع است زیرا مصرف متوسط این ماده ۲ الی ۳ سانتی متر در هر متر مربع است. در صورتی که ملات ماسه سیمان  حدود ۴۰ کیلوگرم به سازه بار مرده انتقال می‌دهد.

معایب چسب کاشی و سرامیک

چسب کاشی و سرامیک یک ماده ساختمانی شیمیایی بوده که از ترکیب موادی مانند پلیمرها، رزین‌ها، تقویت کننده‌های چسب و مواد پرکننده تشکیل می‌شود. کم یا زیاد بودن هر یک از مواد نام برده شده می‌تواند باعث به وجود آمدن یک‌سری معایب در این ماده شود. به همین دلیل، مصرف کنندگان هنگام خرید چسب کاشی باید دقت داشته باشند و چسبی را خریداری کنند که طبق استاندارد‌های لازم تولید شده باشد. معمولا چسب‌هایی که استاندارد نیستند معایب زیر را دارند:

  • برخی از چسب‌های کاشی و سرامیک نسبت به آب و رطوبت یا حرارت مقاوم نیستند که همین موضوع باعث جدا شدن کاشی به مرور زمان می‌شود.
  • بعضی از انواع چسب‌های کاشی و سرامیک نسبت به مواد خورنده و اسیدی مقاوم نیستند و در صورت تماس با این مواد خاصیت چسبندگی خود را از دست می‌دهند.
  • مقاوم نبودن در برابر سوک از دیگر معایب چسب کاشی و سرامیک به حساب می‌آید. چسب‌هایی که در برابر شوک مقاومت ندارد حتی با یک شوک ضعیف هم دچار شکستگی می‌شوند.
  • مقاوم‌نبودن در برابر اشعه uv یکی دیگر از معایب برخی از چسب‌ها به شمار می‌رود.

چسب کاشی و سرامیک پومکس POMEX و چسب کاشی و سرامیک لیموفیکس LIMOFIX که تولید شرکت تیوا شیمی هستند به دلیل برخورداری از استانداردهای لازم و مواد اولیه با‌کیفیت، فاقد معایب بالا هستند.

چسب کاشی پودری بهتر است یا خمیری؟

چسب کاشی در دو نوع پودری و خمیری موجود است. در نتیجه اکثر مصرف کنندگان چسب کاشی و سرامیک، بر سر این دوراهی قرار می‌گیرند که چسب کاشی پودری بهتر است یا خمیری؟ در پاسخ به این سوال باید گفت که چسب کاشی پودری بهتر و مناسب‌تر از چسب کاشی خمیری است. برای اثبات برتری چسب پودری به چسب خمیری، این دو نوع چسب را از نظر فاکتورهای مختلف با هم مقایسه کرده‌ایم:

  • تاریخ مصرف چسب پودری بیشتر از چسب خمیری است. در واقع می‌توان گفت از آنجایی که چسب پودری خشک است تا دو سال ماندگاری دارد. اما چسب خمیری چون با آب ترکیب شده، ماندگاری یا تاریخ مصرف آن کم است.
  • چسب‌ کاشی پودری تنوع بیشتری نسبت به چسب کاشی خمیری دارد. چسب‌ کاشی پودری در انواع مختلف چسب کاشی پودری ضد اسید، چسب کاشی پودری پرسلان، چسب کاشی پودری ضد آب و… تولید می‌شود.
  • قیمت چسب کاشی پودری در مقایسه با چسب کاشی خمیری ارزان‌تر است.
  • مقدار مصرف چسب کاشی پودری در هر متر مربع کمتر از مقدار مصرف چسب کاشی خمیری در هر متر مربع است.
  • مواد شیمیایی به کار برده شده در چسب‌های پودری بهتر از چسب‌های خمیری هستند.
  • کاربردهای چسب کاشی پودری بیشتر از چسب کاشی خمیری است.
  • چسب کاشی پودری ویژگی‌هایی مثل مقاومت در برابر آب و رطوبت، مقاومت در برابر مواد شیمیایی، مقاومت در برابر باکتری‌ها و… دارد اما چسب کاشی خمیری معمولا فاقد این ویژگی‌ها است.
  • طبق استانداردهای بین المللی چسب کاشی پودری برای کاشی کاری داخل استخرها، کاشی کاری محوطه‌های روباز و ساختمان‌های محیط مرطوب مناسب است اما چسب های خمیری مناسب این نوع مکان‌ها نیستند.

مقدار مصرف انواع چسب کاشی در هر متر مربع

چسب کاشی سرامیک از نظر حالت ماده در دو نوع چسب کاشی پودری و چسب کاشی خمیری وجود دارد. با توجه به این که حالت ماده این دو نوع چسب با یکدیگر فرق دارد، مقدار مصرف آن‌ها در هر متر مربع هم تفاوت دارد.

مقدار مصرف چسب کاشی پودری در هر متر مربع

معمولا مقدار مصرف چسب کاشی پودری در هر متر مربع حدود ۳ الی ۵ کیلوگرم است زیرا مقدار مصرف چسب به ناهمواری و تخلخل سطح زير کار بستگی دارد. البته نا‌گفته نماند که در اسلب‌های بزرگ مقدار مصرف مقدار مصرف چسب کاشی پودری در هر متر مربع افزایش پیدا می‌کند.

مقدار مصرف چسب کاشی خمیری  در هر متر مربع

مقدار مصرف چسب کاشی خمیری در هر متر مربع حدود ۵ الی ۶ کیلوگرم که به ناهمواری و تخلخل سطح زير کار است. در اسلب‌های بزرگ با توجه به ناهمواری و تخلخل سطح زير كار، مقدار مصرف چسب کاشی خمیری در هر متر مربع حدود ۸ الی ۹ کیلوگرم است.

بهترین چسب کاشی بر اساس برند

شرکت تیوا شیمی محصولات خود را با نام‌ هایی همچون پومکس و لیموفیکس به بازار عرضه می‌کند. به جرات می‌توان گفت که بهترین چسب‌ کاشی از لحاظ برند، چسب کاشی و سرامیک پومکس POMEX و چسب کاشی و سرامیک لیموفیکس LIMOFIX است.  محصولات برند پومکس تحت لیسانس POMEX کشور ترکیه هستند. اما محصولات برند لیموفیکس مطابق با استاندارد‌های ایران تولید و عرضه می‌شوند.

به طور کلی می‌توان گفت که محصولات و چسب‌های کاشی برند پومکس و لیموفیکس توانایی این را دارند که نیازهای مصرف کنندگان را به خوبی برآورده کنند. به همین منظور محصولات شرکت تیوا شیمی، علاوه‌بر بازارهای داخلی ایران توانسته به بازارهای کشورهای همسایه هم را پیدا کند.

نمادها و علائم اختصاری چسب کاشی و سرامیک

برای معرفی مشخصات و مواد تشکیل دهنده چسب کاشی و سرامیک معمولا از نماد‌ها یا علائم اختصاری استفاده می‌کنند. شرکت تیوا شیمی هم بر روی بسته بندی محصولات خود این علائم را درج می‌نماید تا مصرف کننده با مشخصات و ویژگی‌های محصول جورد‌نظر بهتر آشنا شود. در جدول زیر معنی هر نماد یا علامت اختصاری که روی بسته بندی چسب کاشی و سرامیک درج می‌شود را بیان نموده‌ایم:

 

نماد یا علامت اختصاری

معنی نماد یا علامت اختصاری

D

نوع چسب خمیری است.

R

نوع چسب اپوکسی است.

C

چسب از نوع پایه سیمانی است.

F

چسب از نوع زودگیر است.

T

چسب از نوع با لغزش کم است.

E

مدت زمان اجرای چسب طولانی است.

S1

چسب انعطاف پذیری دارد.

S2

انعطاف پذیری چسب  بالا است.

1

چسب عادی است.

2

چسب تقویت شده است

 

۱۰ نکته کلیدی درباره نحوه استفاده از چسب کاشی و سرامیک

رعایت کردن نکات کلیدی درباره نحوه استفاده از چسب کاشی و سرامیک باعث می‌شود که چسب عملکرد بهتری داشته باشد. به همین منظور در ادامه ۱۰دنکته درباره نحوه استفاده از چسب کاشی و سرامیک را مورد بررسی قرار داده‌ایم:

  1. برای پوشاندن سطح با چسب حتما باید از ماله استفاده شود.
  2. سطحی که قرار است چسب کاشی بر روی آن اجرا شود باید فاقد هرگونه گرد و غبار یا رطوبت باشد.
  3. چنانچه سطح مورد‌نظر ناهموار است باید به کمک ملات‌های مخصوص سطح کار کاملا صاف و یکدست شود.
  4. غلظت چسب کاشی باید متعادل باشد.
  5. در صورتی که دمای سطح بالای ۳۵ درجه است، دمای آن را باید با مرطوب کردن کاهش داد زیرا گرم بودن سطح، غلظت و قدرت چسبندگی چسب را دچار مشکل می‌کند.
  6. در فصل زمستان و مواقعی که دما زیر ۱۰ درجه سانتی‌گراد است، سطحی که چسب باید روی آن را بپوشاند لازم است که گرم شود زیرا پایین بودن دما هم می‌تواند عملکرد چسب دچار مشکل کند.
  7. ضخامت چسب نباید خیلی زیاد یا خیلی کم باشد معمولا ضخامت ایده آل ۳ میلی‌متر است‌
  8. بهترین دما برای خشک شدن چسب کاشی، دمای ۱۵ درجه است.
  9. برای چسبیدن کامل کاشی یا سرامیک به سطح، لازم است که حداقل ۶۰ درصد از مساحت کاشی یا آغشته به چسب باشد.
  10. چسب پودری پس از ترکیب با آب بهتر است که در طی ۲ ساعت مصرف شود تا خاصیت چسب از بین نرود.

قیمت چسب کاشی سرامیک

قیمت چسب کاشی و سرامیک برای افرادی که قصد کاشی‌کاری یک ساختمان را دارند بسیار مهم است زیرا قیمت هریک از مواد یا مصالح ساختمانی در هزینه‌های ساخت و ساز تاثیر می‌گذارد. معمولا افراد در صورتی که بتواند مواد شیمیایی ساختمان و مصالح ساختمانی را با قیمت مناسب و ارزان تهیه کنند، بخشی از هزینه‌های ساخت و ساز کاهش پیدا می‌کند. البته این را هم بگوییم که در تهیه مواد و مصالح ساختمانی نباید فقط به قیمت مواد و مصالح در نظر گرفته شود‌. بلکه کیفیت مواد یا مصالح مهم‌تر از قیمت آن هستند.

قیمت چسب ساختمانی به فاکتورهای مختلفی مثل نوع چسب، حجم چسب، خاصیت‌ها یا ویژگی‌های چسب، برند چسب و… بستگی دارد. به عنوان مثال قیمت چسب کاشی 12 کیلویی با چسب 25 کیلویی متفاوت است یا قیمت چسب کاشی پودری با چسب کاشی خمیری فرق دارد یا چسب کاشی ضد اسید با چسب معمولی یکسان نیست.

در صورتی که به دنبال لیست قیمت چسب کاشی و سرامیک هستید به سایت شرکت تیوا شیمی مراجعه کنید زیرا این شرکت یکی از تولیدکنندگان و عرضه کنندگان انواع چسب کاشی و سرامیک است. همچنین برای دریافت لیست قیمت چسب کاشی و سرامیک می‌توانید با شماره تلفن شرکت تماس حاصل فرمایید.

خرید چسب کاشی و سرامیک

مصرف کنندگانی که قصد خرید چسب کاشی و سرامیک را دارند، برای خرید چسب کاشی و سایر مواد شیمیایی ساختمان باید به یک فروشگاه فیزیکی معتبر یا سایت فروشگاهی مطمئن مراجعه نمایند. در واقع بهتر است بگوییم که خریداران به هیچ عنوان از فروشگاه‌ها یا سایت‌های نا‌معتبر  این نوع مواد را خریداری نکنند زیرا محصولاتی که در فروشگاه‌های غیر‌معتبر به فروش می‌رسد، فاقد استاندارد‌های لازم است و کیفیت مطلوبی ندارد.

شرکت بزرگ تیوا شیمی یکی از بهترین تولید کنندگان انواع مواد شیمیایی ساختمان است که محصولات خود را مطابق استانداردهای ایران و جهان تولید می‌کند. خریداران محترم با مراجعه به وب‌سایت این شرکت می‌توانند ویژگی‌های انواع چسب کاشی و سرامیک را مشاهده نمایند و خرید خود را ثبت کنند. علاوه‌بر آن با تماس تلفنی و ارتباط با پشتیبانی شرکت نیز می‌توانند از نحوه خرید چسب کاشی و سرامیک مطلع شوند.

خرید چسب کاشی و سرامیک در تهران

برای خرید چسب کاشی و سرامیک در  تهران نمی‌توان به هر فروشگاه یا سایتی مراجعه کرد یا هر محصولات هر برندی را خریداری نمود زیرا محصولات برخی از این فروشگاه‌ها یا برندها کیفیت لازم را ندارند. شرکت مواد ساختمانی تیواشیمی که جزو بهترین تولید کنندگان انواع چسب کاشی برای حمام، چسب کاشی ضد آب، چسب کاشی پودری، چسب کاشی خمیری، چسب کاشی خمیری پرسلانی و چسب کاشی ضد اسید است یکی از معتبرترین  شرکت‌هایی است که برای خرید چسب کاشی و سرامیک در  تهران می‌توان به آن مراجعه نمود. چون کلیه محصولات این شرکت بر اساس استانداردهای روز دنیا تولید و عرضه می‌شوند.

 چنانچه قصد خرید چسب کاشی و سرامیک در  تهران را دارید می‌توانید با شماره تلفن شرکت تماس بگیرید یا به صورت حضوری به شرکت تیوا مراجعه نمایید.

مطلب را به اشتراک بگذارید

فهرست مطالب
دسته بندی ها

افزودنی های بتن

چسب های سختمانی و صنعتی

چسب کاشی 

چسب بتن

چسب 123

محصولات مرتبط